Verdediger wil ondanks pechseizoen graag op de Freethiel blijven: "Ik heb hier nog wat te bewijzen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
Verdediger wil ondanks pechseizoen graag op de Freethiel blijven: "Ik heb hier nog wat te bewijzen"
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

De laatste weken mag Niels De Schutter opnieuw proeven van heel wat speelminuten bij Waasland-Beveren. De verdediger miste een groot deel van het seizoen door een operatie aan de achillespees. In play-off 2 speelt hij zich opnieuw in de kijker.

De Schutter is na dit seizoen einde contract op de Freethiel. "Ik ben einde contract, dus ik krijg nu de tijd om mij te bewijzen", vertelt de 29-jarige Oost-Vlaming. "Ik heb er al een eerste gesprek over gehad met het bestuur."

"Zij hebben mij verteld dat ik lang niet gespeeld heb en dat ze mij zouden evalueren op basis van de play-offs. Ik krijg nu de kans, maar ik ben in de eerste plaats blij dat ik opnieuw op het veld sta en dat ik me terug voetballer kan noemen."

"Als ik de kans krijg om te blijven, heel graag"

Het liefst van al zou De Schutter ook volgend jaar in Beveren voetballen. "Als ik de kans krijg om te blijven, heel graag", bekent hij. "Ik heb hier ook nog wat te bewijzen. Ik heb een moeilijk seizoen gehad met heel wat pech", doelt de verdediger op zijn operatie aan de achillespees.

"Ik heb de start van de voorbereiding gemist. Vanaf januari ben ik pijnvrij beginnen trainen. De ploeg draaide toen goed, dus het was erg moeilijk voor mij. Maar nu wil ik mijn kansen grijpen", is De Schutter strijdvaardig. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties