Reactie Antwerpse killer verbaast zichzelf: "Mijn beste seizoen ooit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 25 reacties
Antwerpse killer verbaast zichzelf: "Mijn beste seizoen ooit"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Op de Bosuil veerde iedereen recht toen 'King' Owusu de winning goal tegen de netten ramde. Alwéér in extra tijd, net als op Lokeren. De hardwerkende spits steekt in bloedvorm.

"Natuurlijk is dit een geweldig gevoel en zeker als het dan ook nog voor 3 punten zorgt. Het was een perfecte voorzet van Jaadi en ik moest enkel mijn hoofd er nog tegen zetten", klonk het achteraf in de mixed zone.

Ook Lokeren won, dus moet er al heel wat gebeuren wil Antwerp de play-off 2-finale halen. "Die match tegen STVV moeten we opnieuw winnen om druk te blijven zetten op Lokeren. We staan achter en kunnen ons dus geen puntenverlies veroorloven." Toch blijft hij, zoals altijd, erin geloven. "In voetbal en met de hulp van God kan alles nog. We moeten ons best blijven doen deze laatste twee wedstrijden."

Het is goed voor Ardaiz dat ook hij bezongen werd

Zijn dertiende doelpunt dit seizoen. "Dit is mijn beste seizoen ooit. Ik scoorde er al eens 12 in de competitie gemaakt, maar nu doe ik nog beter. Maar ik krijg veel vertrouwen en alles gaat vanzelf. Ook spelen met Ardaiz maakt het allemaal veel leuker. 

de fans zingen al weken en maanden de naam van William Owusu, maar ook Ardaiz kreeg veel lof na de wedstrijd. "Hij verdient dat echt. Natuurlijk is het steeds leuk mijn naam te horen, maar voor het vertrouwen van Ardaiz deed dit veel deugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties