Twee keer Lierse, mét een stadionproblematiek? "We willen heel graag naar het Lisp, maar niet ten koste van alles"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 37 reacties
Twee keer Lierse, mét een stadionproblematiek? "We willen heel graag naar het Lisp, maar niet ten koste van alles"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lyra en supportersorgaan 'Lierse voor Altijd' willen als K. Lyra-Lierse SK van start gaan in Derde Amateur. Maar wat dan met Oosterzonen uit de Eerste Amateurklasse dat eveneens de verandering van de clubnaam naar Lierse zou hebben doorgespeeld?

Oosterzonen zou dicht bij een akkoord staan met Lierse over spelen op het Lisp én het aannemen van de naam Lierse Kempenzonen. Dat laat Sporza alvast weten op vrijdag.

"Daar weten we tot op heden niets over", laat Bert Jansen van Lierse voor Altijd aan Voetbalkrant.com weten. "De andere partij heeft naar ons toe nog niets gecommuniceerd. Wij blijven de eerste piste, met een gezond en groeiend project."

We gaan geen zotte toeren doen, waarna het stadion als een molensteen rond onze nek hangt

Indien ook Oosterzonen als Lierse door het leven gaat, lijkt een stadionproblematiek in de maak. "We willen heel graag naar het Lisp, maar niet ten koste van alles", gaat Jansen van 'Lierse voor Altijd' verder. "Aan het Lisp zijn heel wat kosten. En financiële stabiliteit is nu heel belangrijk."

"We gaan geen zotte toeren doen, waarna het stadion vervolgens als een molensteen rond onze nek hangt, wat tot een faillissement kan leiden. 'Doelvelden' in Berlaar blijft op dit moment onze locatie, daar zijn we eerlijk over tegen de mensen. We willen niets beloven wat we niet kunnen waarmaken", besluit Jansen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties