Kersvers beloftencoach van RSCA De Roeck liet aanbiedingen uit 1A en 1B schieten: "Ik kon er als T1 tekenen"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 14 reacties

Kersvers beloftencoach van RSCA De Roeck liet aanbiedingen uit 1A en 1B schieten

Kersvers beloftencoach van RSCA De Roeck liet aanbiedingen uit 1A en 1B schieten: "Ik kon er als T1 tekenen"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht haalde vrijdag Jonas De Roeck aan boord. De ex-coach van STVV tekende bij paars-wit een contract voor twee seizoenen en gaat de beloften trainen.

Na een sterk seizoen bij Sint-Truiden besloot het Japanse bestuur De Roeck te vervangen door Marc Brys. Het werk van de beloftevolle coach op Stayen ging echter niet onopgemerkt voorbij. Zo kon hij aan de slag bij twee profclubs. Toch koos de ex-voetballer bewust voor het Anderlecht-project.

"Ik kon als T1 tekenen bij Waasland-Beveren en Beerschot Wilrijk", vertelt De Roeck in Het Belang van Limburg. "Misschien is mijn keuze voor Anderlecht wat verrassend, maar zeker niet ondoordacht. Dit is een mooi project. Waasland-Beveren en Beerschot Wilrijk waren dat zeker ook, maar als een topclub als Anderlecht komt aankloppen..."

Zich verder ontwikkelen

De Roeck wil bij de Belgische recordkampioen groeien in zijn rol van oefenmeester. "Ik kan er met absolute toptalenten werken, in superieure omstandigheden, dat gaf toch de doorslag. Ook omdat dit me de beste keuze leek om mezelf nog verder te ontwikkelen als trainer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties