Nieuwe coach, check! En promovendus Cercle licht nu ook al tipje van de transfersluier op

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Nieuwe coach, check! En promovendus Cercle licht nu ook al tipje van de transfersluier op
Foto: © photonews

Met Laurent Guyot heeft Cercle een nieuwe trainer beet en dus kan de promovendus een vervolg breien aan een ander belangrijk luik van de voorbereiding: de samenstelling van de spelerskern. Sportief directeur François Vitali licht alvast een tipje van de transfersluier op.

"We hebben grootse dingen meegemaakt met de spelersgroep vorig seizoen, maar we moeten die emoties nu achter ons laten om de best mogelijke beslissingen te nemen voor de vereniging. We hebben de evaluatie van vorig seizoen gemaakt en sinds enkele weken werken we aan de kern voor komend seizoen", klinkt het op de website van Cercle.  

Twee belangrijke spelers

"Het is daarom dat we bijvoorbeeld de beslissing hebben genomen om de contracten van Benjamin Lambot en Brian Vandenbussche te verlengen. Twee spelers die belangrijk zijn voor het evenwicht in de groep. Vervolgens hebben we de andere doelstellingen en noden van deze ploeg bepaald en werken we verder om een zo competitief mogelijk elftal te kunnen vormen", aldus een ambitieuze Vitali.

"We stelden een lijst op van spelers die we willen houden, spelers die zullen komen van AS Monaco en verder ook nog spelers die we zelf zullen aantrekken. De supporters zullen de nieuwe gezichten dan ook in de komende weken kunnen ontdekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties