Johan Boskamp heeft zijn eigen idee over de 'doodschop' die De Bruyne uitdeelde aan Januzaj

Redactie
| 14 reacties
Johan Boskamp heeft zijn eigen idee over de 'doodschop' die De Bruyne uitdeelde aan Januzaj
Foto: © photonews

Het was even schrikken donderdag tijdens de eerste training van de Rode Duivels in Moskou. Kevin De Bruyne zette langs de zijlijn van het oefenveld een stevige tackle in op Adnan Januzaj.

De felle ingreep van KDB op Januzaj, die even moest bekomen, werd druk becommentarieerd. Ook Johan Boskamp heeft zo zijn idee over de actie.

"Ik vind dat de Kev de laatste drie weken wat humeurig rondloopt", zegt Bossie in Het Belang van Limburg. Tien dagen geleden zei hij nog dat de ploeg tactisch nog niet op punt staat. Nu geeft hij Januzaj een doodschop. Misschien heeft die hem uitgedaagd of iets gezegd, maar wat het meest opviel, was dat geen enkele speler reageerde. Zelfs Januzaj niet."

Nochtans hadden de gevolgen veel erger kunnen zijn. "Als die niet was opgesprongen, had hij zijn been gebroken. Thorgan vond het op de persconferentie blijkbaar normaal. Ze zullen wel scherp moeten trainen. Maar deed Januzaj dit bij Kevin, was de wereld te klein geweest."

“Ik denk persoonlijk dat Kevin een beetje op zijn pik getrapt is omdat alle aandacht naar Eden Hazard gaat", besluit Boskamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties