OFFICIEEL: Club Brugge laat flankaanvaller die jaar geleden nog indruk maakte definitief vertrekken

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
OFFICIEEL: Club Brugge laat flankaanvaller die jaar geleden nog indruk maakte definitief vertrekken
Foto: © Photonews

Uitgaande transfer bij Club Brugge: Elton Acolatse verlaat Jan Breydel en slaat definitief zijn tenten op bij STVV. De 22-jarige flankaanvaller speelde het voorbije seizoen al op uitleenbasis op Stayen.

Blauw-zwart kaapte de Nederlandse winger vorig seizoen weg bij het gedegradeerde Westerlo, maar veel spelplezier beleefde hij niet in Brugge. Tijdens de voorbereiding maakte hij samen met die andere nieuwkomer Emmanuel Dennis nog wel een uitstekende indruk, maar een liesblessure gooide roet in het eten. 

Omdat hij bij de latere landskampioen op niet veel speelkansen zou kunnen rekenen, stalde Club hem op het einde van de zomermercato bij STVV. Ook in Limburg duurde het een hele tijd alvorens Acolatse zich in de kijker kon spelen.

Uiteindelijk kwam hij amper 14 keer in actie. Scoren, deed hij slechts één keertje. In play-off 2 wist de snelle en dribbelvaardige flankspeler dan toch zijn neus aan het venster te steken. Voldoende om STVV te overtuigen want het neemt hem nu definitief over van Club Brugge. Elton Acolatse tekent op Stayen voor drie jaar. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties