OFFICIEEL: Eupen neemt afscheid van speler die opmerkelijke rol vertolkte in controversiële degradatiestrijd

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
OFFICIEEL: Eupen neemt afscheid van speler die opmerkelijke rol vertolkte in controversiële degradatiestrijd

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAS Eupen laat in één klap twee spelers vertrekken. Het gaat om Nicolas Verdier en Marc Valiente . Vooral het vertrek van eerstgenoemde Franse spits is allesbehalve een grote verrassing. Zijn contract wordt in onderling overleg ontbonden. Spanjaard Valiente trekt dan weer naar Partizan Belgrado.

De 31-jarige Verdier werd in de tweede helft van het voorbije seizoen verhuurd aan KV Mechelen, uitgerekend de ploeg die later een fikse degradatiestrijd zou uitvechten met zijn moederclub Eupen. 

Het Franse woelwater speelde zelf ook een opmerkelijke rol in de slotfase van de competitie. Hij miste in de laatste en cruciale match van het seizoen tegen Waasland-Beveren enkele opgelegde kansen en pakte na afloop uit met niet mis te verstane insinuaties over het scoreverloop in de veelbesproken Eupen-Moeskroen. 



En dat is nog niet alles want daarnaast was er ook nog eens een onverkwikkelijke gokaffaire met, jawel, Nicolas Verdier in een bedenkelijke (hoofd)rol. Trainer Claude Makélélé maakte dan ook heel erg duidelijk dat de spits niet meer welkom was aan de Kehrweg. Lees er HIER nog eens alles over. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties