Roberto Martínez heeft belangrijk nieuws over Romelu Lukaku en geeft in één adem ook update over Kompany en Vermaelen

Redactie vanuit Rusland
| 0 reacties
Roberto Martínez heeft belangrijk nieuws over Romelu Lukaku en geeft in één adem ook update over Kompany en Vermaelen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Martínez glunderde daagse na de overwinning tegen Engeland en stond goedgeluimd en joviaal als altijd de pers te woord. Uiteraard werd er nagekaart over de match van gisteren, maar het ging ook over Romelu Lukaku, Vincent Kompany en Thomas Vermaelen. Hoe fit zijn zij richting maandag?

"Ik zal beginnen met Romelu Lukaku: hij is 100% fit, hij is volledig in orde en kon de training vandaag zonder problemen afwerken. Hij heeft geen problemen meer en zou dus op volle kracht beschikbaar moeten zijn", aldus onze Spaanse bondscoach. 

En dan Thomas Vermaelen: "Hij kreeg een lelijke tik tegen zijn oog en vanmorgen leek hij een beetje op een bokser dus ik denk dat hij in één klap al zijn andere problemen vergeten was", grapte Martínez. "Zijn zicht is op dit moment natuurlijk niet perfect door de ontsteking, maar los daarvan zal hij in staat zijn om morgen te kunnen trainen. Het gaat dus goed met hem."

Last but not least volgde een update over Vincent Kompany, die een kwartier voor tijd zijn rentree mocht vieren: "Hij heeft heel goed gereageerd op zijn twintig minuten die hij kreeg. Dat was altijd het plan, om hem wat speeltijd te geven tegen Engeland. Hij is nu volledig fit en dus beschikbaar om te spelen tegen Japan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties