Thomas Vermaelen doet ons weer even schrikken, maar stelt de Belgische burger na afloop meteen gerust

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Thomas Vermaelen doet ons weer even schrikken, maar stelt de Belgische burger na afloop meteen gerust
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Misschien nog belangrijker dan de 0-1 zege tegen Engeland: de rentree van Thomas Vermaelen én Vincent Kompany. Eerstgenoemde kreeg op dit WK zijn eerste basisplaats na vervelend blessureleed en trok naar goede gewoonte meer dan zijn plan. Al deed hij ons toch weer even schrikken.

In de 57ste minuut ging The Verminator namelijk tegen het canvas na een stevig luchtduel met Jamie Vardy van Leicester City. Vermaelen bloedde als een rund, maar nam na de nodige verzorging zijn plekje in de defensie weer in. Tot hij een kwartier voor tijd vervangen werd. Na de match was de schade pas echt zichtbaar: een flink blauw oog.

Al hoeven we ons daar geen zorgen over te maken: "Liever een blauw oog dan iets anders? Ja, absoluut. Dat mag mij gerust elke match overkomen, dat maakt mij niet zoveel uit. Het is niet zo erg, het bloedt gewoon 'efkes' en ik kon makkelijk doorspelen dus geen probleem", aldus de ervaren rot van FC Barcelona. 



En hij genoot van zijn langverwachte rentree: "Vincent en ik werken in alle stilte achter de schermen om zo fit mogelijk terug te keren. Om op een WK jouw comeback te mogen vieren tegen zo'n mooie tegenstander als Engeland is alleen maar leuk." Toch nog even over dat blauw oog, gaat dat geen hinder geven tegen Japan? "Neen, dat zal mij geen probleem bezorgen. Het zal misschien nog een beetje opzwellen, maar dat gaat absoluut geen problemen geven, zeker niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties