Met z'n allen naar Kazan? Uiteindelijk niet, want ...

Manuel Gonzalez Florent Malice
Manuel Gonzalez en Florent Malice vanuit Moskou
| 0 reacties
Met z'n allen naar Kazan? Uiteindelijk niet, want ...
Foto: © photonews

De Belgische supporters zouden misschien wel eens met minder kunnen zijn in Kazan dan gevreesd. Ondanks alle inspanningen van enkele partners, is er nog geen akkoord gevonden voor een charter voor de fans van de Rode Duivels.

Voetbalkrant.com/Walfoot.be, onze sponsor Betfirst en La Dernière Heure hoorden de noodkreten van enkele Belgische fans.

Jeff Suykerbuyk probeerde een charter te regelen voor de vele Belgische fans die geen kans hadden om op de oorspronkelijke vluchten van Brussels Airlines te raken. Voetbalkrant.com en Walfoot.be schoten vanuit Rusland te hulp.

Charter

Onze betting partner Betfirst liet meteen duidelijk verstaan dat ze de supporters wilden helpen en La DH zou voor de communicatie in Wallonië zorgen. Voor 14 uur was er al een vliegtuig gehuurd en een vijftigtal supporters contacteerden ons al als hun laatste redmiddel.

Jammer genoeg is er geen akkoord gevonden op zo'n snelle tijd om het vliegtuig te laten landen in Rusland en de 189 fans die naar Kazan wilden afreizen zullen dat dus op eigen houtje moeten doen ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties