Chelsea houdt Cech (36 en in de vorm van zijn leven) achter de hand als vervanger voor Courtois, makelaar reageert op terugkeer
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 5 reacties

Chelsea houdt ex-keeper Petr Cech (Arsenal) achter de hand als vervanger voor Courtois, makelaar reageert

Chelsea houdt Cech (36 en in de vorm van zijn leven) achter de hand als vervanger voor Courtois, makelaar reageert op terugkeer

Van zodra Chelsea een nieuwe doelman kan vastleggen, mag Thibaut Courtois zijn intrede maken in het Santiago Bernabeu. Dat is de deal. Petr Cech is één van de genoemde opvolgers, maar ziet hij een terugkeer naar zijn oude liefde nog zitten?

Eerder konden we al melden dat Leicester City-doelman Kasper Schmeichel de grootste prioriteit is voor Chelsea (lees hier meer). Als die niet zou willen/kunnen komen, is Petr Cech het plan B.

Zijn makelaar Viktor Kolar reageert nu op een mogelijke terugkeer naar The Blues bij ESPN. "De transferperiode is altijd heel druk voor Petr, als één van de betere keepers in de Premier League", zei hij. "Desondanks is hij 100% gefocust op een nieuw seizoen bij Arsenal. Momenteel ligt er geen aanbieding van Chelsea op tafel."

Tsjechische spierbundel

Ondanks zijn 36-jarige leeftijd verkeert Cech in de vorm van zijn leven. Tijdens de laatste oefenpartij van Arsenal was duidelijk te zien dat de doelman een groot deel van zijn zomer in de fitness heeft doorgebracht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties