Anderlecht krijgt zaterdag al gemotiveerde ex-speler tegenover zich: "Bewijzen dat ik heb nagedacht"

Anderlecht krijgt zaterdag al gemotiveerde ex-speler tegenover zich: "Bewijzen dat ik heb nagedacht"
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

KV Kortrijk heeft ingezet op talentrijke spelers, maar de drie die het aankocht hebben wel allemaal een tumultueus verleden. Onder andere Rubenilson dos Santos Kanu. De nieuwe middenvelder van de Kerels treedt zaterdag meteen aan tegen zijn ex-club Anderlecht.

Kanu heeft sinds zijn vertrek naar Terek Grozny wel het één en ander meegemaakt. De 30-jarige Braziliaan wil bij Kortrijk zijn carrière nieuw leven inblazen. "Natuurlijk ben ik blij om weer in België aan de slag te kunnen, om opnieuw bij mijn gezin in Antwerpen te leven."

"Ik mis nog wat ritme, maar ik zal er alles aan doen om te bewijzen dat ik intussen toch een andere Kanu ben. Eén die heeft nagedacht. Ik zou het graag zaterdag al aan Anderlecht tonen", vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

Bij Anderlecht droeg hij de nummer 10 en dat zou volgens Besnik Hasi in zijn hoofd geslagen zijn. Bij Kortrijk koos hij echter ook voor hetzelfde nummer. "Sinds Rai, ex-PSG, ermee speelde, is het mijn lievelingsnummer. Maar het is niet zo dat ik toen te veel verantwoordelijkheid wilde. Maar kansen ­creëren, voor assists zorgen, zit nu eenmaal meer in mijn spel dan zelf scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties