Devroe dreigt met sancties als drietal niet vertrekt, die vallen uit de lucht: "Anderlecht heeft ons niets laten weten"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 27 reacties

Teodorczyk, Obradovic en Thelin weten ondanks uitspraken van Devroe niets van vertrek bij RSC Anderlecht

Devroe dreigt met sancties als drietal niet vertrekt, die vallen uit de lucht: "Anderlecht heeft ons niets laten weten"
Foto: © photonews

Luc Devroe windt er geen doekjes om. Lukasz Teodorczyk, Ivan Obradovic en Isaac Kiese Thelin moeten allemaal vertrekken bij Anderlecht, maar zijn uitspraken van deze week schoten bij de spelers in kwestie in het verkeerde keelgat.

In een interview met Het Laatste Nieuws schuwde sportief directeur Luc Devroe de zware taal niet. "Als hij op 31 augustus geen club heeft en men doorgaat met spelletjes spelen, dan volgen er sancties en wacht de B-kern", zei hij over Obradovic. "Beweert de makelaar van Teodorczyk dat ik hem niet verteld heb dat hij weg moet? Dan moet ik het wellicht eens in een andere taal uitleggen", sprak hij ook.

Nu heeft diezelfde krant contact opgenomen met de entourage van de drie afgedankte spelers en die zeggen in koor allemaal hetzelfde. "Wij weten van niks. Anderlecht heeft ons niet laten weten dat we beter andere oorden opzoeken."

Telkens kwam ook het argument naar boven dat de club haar spelers niet zomaar kan straffen zonder goede reden. Hoe dan ook is een overeenkomst nog heel veraf...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties