't Is al zover: Mourinho zou geen geld geven om zijn eigen ploeg te zien spelen: "En die refs waren opgeleid voor een baseballmatch"

't Is al zover: Mourinho zou geen geld geven om zijn eigen ploeg te zien spelen: "En die refs waren opgeleid voor een baseballmatch"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De match tussen Liverpool en Manchester United lokte gisteren meer dan 100.000 mensen. Veel van de sterren kregen ze echter niet te zien, want al wat op het WK aanwezig was, had nog vakantie. Dat stoorde José Mourinho blijkbaar enorm.

Hij vond dat de fans hun geld wat hadden weggesmeten. "Als ik hen was dan was ik thuisgebleven. Ik zou mijn geld niet uitgeven om deze teams aan het werk te zien", klonk het achteraf. "De mensen hier houden van deze clubs, maar ze verdienen beter", richtte hij zich tot de Amerikanen.

"Ze verdienen de beste teams. Maar wat passie creëert, is kwaliteit. Goede spelers, goede teams. Je hebt een goede Liverpool-Manchester United, een goede Manchester United-Real Madrid. Maar dan heb je het WK en geen respect voor spelers en clubs. Spelers verdienen vakantie. Dit is zo verwarrend. we kunnen deze mensen geen topkwaliteit aanbieden."

Baseballmatch

“En de scheidsrechters...", haalde Mourinho nog uit. "Ze waren opgebeld door de baseballfederatie en dachten dat het een baseballwedstrijd was. Ze kwamen hier aan en zagen plots dat het een voetbalmatch was. We hebben ons geamuseerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties