Reactie Lokeren thuis wel erg zwaar onderuit maar Peter Maes totaal niet verrast

Lokeren thuis wel erg zwaar onderuit maar Peter Maes totaal niet verrast
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Lokeren thuis tegen Genk geen punten kon sprokkelen was niet zo'n grote verrassing. Alleen was het verschil wel heel erg groot. Lokeren ging met 0-4 onderuit en dat was niet eens overdreven. Toch was coach Peter Maes totaal niet verbaasd over het verloop van de match.

"Neen, ik ben niet verrast. Genk had ik donderdag al bezig gezien tegen dat Luxemburgse team. Ik kan beter naar mezelf kijken. In de voorbereiding hebben we ook geen wedstrijden gespeeld waarin we de bal heel goed lieten rondgaan of goede acties maakten. Ik vind niet dat we klaar zijn", is Maes duidelijk.

Al wil hij zijn huidige spelerskern zo vroeg op het seizoen nog niet laten vallen. "Als selectie moeten we werken aan een reactie. We hebben wel wat jongens die kunnen voetballen. We hebben genoeg ervaring en jongens die al iets meegemaakt hebben. Alleen moet je individueel jezelf naar boven werken. Ik heb weer het gevoel dat we de situatie ondergaan."

Andere middelen aanwenden

Mogelijk dringt er zich toch een andere aanpak op. "Als de tegenstander sterker is, moet je het hebben van de organisatie en proberen eens een duel te winnen. Dat was veel te weinig. Op het middenveld gebeurt heel veel en daar hebben we geen poot aan de grond gekregen. We zullen andere middelen moeten aanwenden. Het grote voordeel van zo'n pandoering, is dat je weet waar je staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties