Anderlecht en Italiaanse clubs wilden hem, maar winger blijft Standard trouw en mag op speelkansen hopen
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 6 reacties

Anderlecht en Italiaanse clubs wilden hem, maar William Balikwisha blijft Standard trouw en mag op speelkansen hopen

Anderlecht en Italiaanse clubs wilden hem, maar winger blijft Standard trouw en mag op speelkansen hopen

Diverse Italiaanse clubs aasden op hem, terwijl ook Anderlecht wel een terugkeer van de jonge flankaanvaller zagen zitten. Maar hij krijgt nu het vertrouwen bij Standard én blijft dus langer in de Vurige Stede.

De 19-jarige winger William Balikwisha heeft een nieuw contract getekend bij Standard de Liège en wordt ook een speler van het agentschap G.A.M.K., dat hem de komende jaren met raad en daad zal bijstaan. 

De jonge Congolese Belg is een van onze revelaties waarvan we dit seizoen misschien wel iets verwachten: vinnige voetjes, leuke dribbels en een permanente dreiging op de flank. Nu Junior Edmilson weg is, kan hij misschien op speelminuten rekenen in de A-kern van Standard.

Er werd hard aan de mouw getrokken van de youngster. Anderlecht wilde de speler - die in 2014 overkwam van Brussel naar Luik - wel opnieuw in de armen sluiten, terwijl er met Genoa en Udinese ook Italiaanse geïnteresseerden waren.

Het nieuwe contract dat hij nu krijgt en de integratie in de A-kern hebben hem nu echter overtuigd van het project van Standard, dat ook de komende jaren dus nog op hem zal mogen rekenen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties