Vanlangendonck krijgt nog steeds de volle laag van zijn ex-fans van Beerschot Wilrijk: "Helemaal gewend geraak je daar nooit aan"
Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 17 reacties

Koen Vanlangendonck zit niet te veel in met de gezangen van de Beerschot Wilrijk-fans

Vanlangendonck krijgt nog steeds de volle laag van zijn ex-fans van Beerschot Wilrijk: "Helemaal gewend geraak je daar nooit aan"
Foto: © photonews

Koen Vanlangendonck weet wat hem te wachten staat elke keer hij een bezoekje brengt aan Het Kiel: verwijtende gezangen van de thuisfans. Dat was vrijdagavond niet anders: "Maar je geraakt er gewend aan, alhoewel..."

De doelman van Westerlo speelde een hele goede partij tot grote ergernis van de fans van Beerschot Wilrijk. "Het is niet de eerste keer dat ik hier kom spelen. Ik ben het ondertussen al wel gewoon die gezangen. Hoewel, echt gewoon zal je zoiets nooit worden, maar het gaat er nu sneller in en terug uit", zei de bezoekende goalie.

"Het blijft niet hangen. Dat ik nu goed speel heeft daar niets mee te maken. Nu lijkt het alsof het mij sterker maakt, maar als ik volgende keer slecht speel, dan lijkt het alsof ik het gezang niet aan kan. Het heeft geen effect op mijn prestaties."

Uiteindelijk was hij nog spelbepalend. "Ik zie mezelf niet als man van de match. Ik heb enkele goede reddingen gedaan, maar daarvoor sta ik er. Ik mag tevreden zijn over mijn wedstrijd, maar gezien het spelverloop ben ik toch ook wat ontgoocheld dat we maar één punt hebben." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties