KA(a)S met grote gaten, degradatiekandidaat nummer 1 al bekend? Spelers en coach blijven opvallend optimistisch

<i>KA(a)S</i> met grote gaten, degradatiekandidaat nummer 1 al bekend? Spelers en coach blijven opvallend optimistisch
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog geen punt gepakt en na 270 minuten wel al dertien(!) tegengoals geslikt. Het is een understatement om te stellen dat KAS Eupen zijn start gemist heeft in de Jupiler Pro League. Onmondig voorin én achterin, wat nu?

Claude Makelélé werd tijdens de eerste thuismatch vorige week al buitengezongen door de fans, aan de Gaverbeek waren er nauwelijks fans mee afgereisd. We hoorden ze overigens 90 minuten lang niet, een stil protest tijdens alweer een lamlendige partij.

Maar bij Eupen weigeren ze - vooralsnog - op te geven of in paniek te raken, ook al leek het opnieuw nergens naar en werden de Panda's opnieuw helemaal tureluurs gespeeld, net zoals tegen Club Brugge of Charleroi. Volgende week komt Gent op bezoek, daarna is er al een uiterst belangrijk duel tegen Moeskroen.

Het komt sowieso goed

"Er was wat frustratie na de wedstrijd, maar we hebben er rustig over gepraat", aldus Siebe Blondelle. "Harde woorden zijn er niet gevallen. We zoeken nog onze balans, maar er is geen probleem. Ook niet met de coach. Degradatiekandidaat? We zijn nog maar drie wedstrijden ver."

Ook coach Makelélé ziet geen reden om te handdoek al te werpen: "We zijn dit gewoon, deze situatie hebben we al meegemaakt. Ik heb er vertrouwen in, het komt goed. Mijn taak is om oplossingen te verzinnen, al lukte dat niet in de tweede helft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties