AA Gent heeft een werker beet, eentje die niet kwam om onmiddellijk een transfer te versieren

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
AA Gent heeft een werker beet, eentje die niet kwam om onmiddellijk een transfer te versieren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor Plastun is naar AA Gent gekomen om bij te leren. Sterk voor een gast van 27. De Oekraïner is dan ook niet bezig met opstapjes of transfers. Hij wil gewoon alles uit zijn carrière halen wat er uit te halen valt.

Plastun vond immers dat hij in de Bulgaarse competitie met Ludogorets niet veel meer kon bijleren. "Ik moest deze stap zetten. In de eerste matchen, tegen Standard en Zulte Waregem, heb ik al meteen het verschil gemerkt qua spelniveau, qua beleving en accommodatie ook. Nog verder dan Gent denk ik trouwens niet", zegt hij in S/V Magazine. "Dat leid je alleen maar af van wat je moet doen als voetballer: werken, hárd werken."

Ik vraag me voortdurend af hoe ik beter kan worden

Het typeert de verdediger. Hij is bijna obsessief met zijn job bezig. "Voetbal is mijn leven, mijn werk, mijn passie. Daar doe ik alles voor. Ik vraag me voortdurend af hoe ik beter kan worden en probeer elke match te analyseren. Ik verzorg ook mijn lichaam: elke dag in de gym, op mijn voeding letten, zelden alcohol drinken."

"Heb ik daarom nog nooit een ernstige blessure opgelopen? Misschien, ik weet het niet, maar hopelijk blijft het zo. Eén zaak is wel zeker: mijn carrière zal rond mijn 35e afgelopen zijn, dus moet ik er nú alles uit halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties