Basispion KV Mechelen denkt nog aan vertrek: "De supporters staan niet in mijn schoenen, ik moet ook aan mezelf denken"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 11 reacties

Yacouba Sylla vertrekt mogelijk nog bij KV Mechelen

Basispion KV Mechelen denkt nog aan vertrek: "De supporters staan niet in mijn schoenen, ik moet ook aan mezelf denken"
Foto: © photonews

KV Mechelen hoopt dat de transferperiode snel gedaan is. Er is immers nog één belangrijke pion die op een transfer aast. Middenvelder Yacouba Sylla had de Proximus League niet echt op zijn planning staan.

De ervaren Sylla houdt van de club en de sfeer errond, maar... "Ik speel voor een club, maar ook voor mezelf. Het gaat ook over mijn toekomst. De supporters staan aan de zijlijn en ze steunen me geweldig. Maar ze staan niet in mijn schoenen. Het gaat niet om de supporters, of de club, of om wat ik wil. Het is een beetje alles samen", klinkt het in GvA.

Tweede klasse, dat maakt een vertrek moeilijker

Sylla houdt momenteel dus al zijn opties open. "Eerlijk: ­alles kan. Als je naar mijn ­palmares kijkt. Aston Villa, Panathinaikos, Montpellier, Rennes… Plots zit je dan in tweede klasse. Dat is vreemd. En dat maakt een vertrek ook moeilijker", denkt hij.

"Geïnteresseerde clubs zien dat als iets negatief, ook al speelde ik vorig seizoen op hetzelfde niveau als anders. Sommigen denken dat een ­degradatie het makkelijker maakt om te vertrekken, maar dat is niet zo. Ik ben nu hier bij KV Mechelen en als er een club komt, bespreek ik dat samen met het bestuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties