Balotelli verklaart transfersoap op zijn eigen manier: "Niemand vertelt me wat ik moet doen"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties

Mario Balotelli (Nice) verklaart waarom hij niet inging op talrijke aanbiedingen

Balotelli verklaart transfersoap op zijn eigen manier: "Niemand vertelt me wat ik moet doen"
Foto: © photonews

Hij blijft. Wekenlang zag het er naar uit dat Mario Balotelli voor een zomertransfer zou kiezen, maar uiteindelijk blijft hij gewoon bij Nice. Nu de storm gaan liggen is, geeft hij via het clubkanaal zelf tekst en uitleg.

"Na vorig seizoen was het mijn intentie om te vertrekken. De club en de president wisten dat. Uiteindelijk heb ik toch besloten te blijven, omdat dit in mijn ogen gewoon het beste is. De komst van Patrick Viera heeft er voor tachtig procent voor gezorgd dat ik toch blijf", verklaart Balotelli.

Er zijn vijf clubs die mij een aanbieding gedaan hebben

Een gemakkelijke keuze was het nochtans zeker niet. "Ik heb heel lang gewacht tot ik de knoop doorhakte. Geloof me, als ik had willen vertrekken, dan was dat geen probleem geweest. Maar dit is mijn keuze, want niemand vertelt me wat ik moet doen. Ik doe wat ik voel en wat ik wil."

"Ik maak me ook totaal niet druk om wat de supporters zeggen. Ik vind het jammer als zij verdrietig zijn, maar dat hoort bij mijn baan en daar kan ik me niet te veel van aantrekken. Ik snap de fans wel, maar zij moeten mij ook begrijpen", sprak Balotelli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties