Sint-Truiden blijft met zuur gevoel achter: "De VAR heeft tot niets gediend"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 7 reacties
Sint-Truiden blijft met zuur gevoel achter: "De VAR heeft tot niets gediend"
Foto: © photonews

Hoewel STVV in de tweede helft nog op voorsprong kwam tegen Standard, moest het toch met lege handen naar huis na een 3-2 nederlaag. Scheidsrechter Erik Lambrecht was voor doelpuntenmaker Yohan Boli de gebeten hond.

Sint-Truiden stond in de 80e minuut nog 1-2 voor, maar na late goals van Luyindama en Emond liep het nog mis. "Ik had tijdens de hele match het gevoel dat de scheidsrechter beïnvloed werd. We weten dat er op Standard heel wat sfeer is en dat er zo meer druk op de schouders van de ref rust."

"We hebben de beelden in de kleedkamer bekeken en we zagen buitenspel bij het doelpunt. De ref zei ons op het veld dat er geen sprake was van buitenspel. Hij communiceerde met de oortjes, maar de VAR werd niet geraadpleegd. De VAR heeft tot niets gediend, terwijl je je met de beelden niet kan vergissen. Bovendien kwamen er ook nog eens zes minuten extra bij. Het is allemaal onbegrijpelijk."

"Als ons spel zo blijft evolueren, dan zullen we het nog heel veel ploegen moeilijk maken"

Voor de Kanaries was het de eerste nederlaag na vier gelijke spelen. "We hebben onze kwaliteiten getoond. Als ons spel zo blijft evolueren, dan zullen we het nog heel veel ploegen moeilijk maken. We moeten lessen trekken uit deze nederlaag en een nieuw plan voorbereiden om volgende week te winnen", besluit Boli. Sint-Truiden ontvangt volgende week zaterdag KV Oostende. 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties