? Engelse analisten discussiëren over opvolger Mourinho, maar dan volgt een erg pijnlijke stilte bij de naam... Roberto Martinez
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9 reacties

Engels analist is sprakeloos bij het horen van de naam Roberto Martinez als opvolger van José Mourinho

? Engelse analisten discussiëren over opvolger Mourinho, maar dan volgt een erg pijnlijke stilte bij de naam... Roberto Martinez
Foto: © photonews

Manchester United zit in slechte papieren na de zwakke seizoensstart. Het lijkt er steeds meer op dat José Mourinho niet langer zal aanblijven als coach van de 'Red Devils'. Bij beIN Sports zochten ze al naar een opvolger, maar bij de naam van Roberto Martinez viel toch een erg pijnlijke stilte.

Analist Richard Keys was duidelijk: het einde van Mourinho is nabij bij United. "Mourinho zijn tijd is gedaan bij Manchester United. Het is een club in crisis", doet Keys zijn relaas. "Spelers willen niet voor hem spelen en spelers willen niet naar Mourinho komen. Hun voetbal is totaal niet opwindend."

Zidane/Martinez

"Wie ik als vervanger zou nemen? Zinedine Zidane", is Keys duidelijk. "Hij was met stijl en klasse de coach van Real Madrid, met wie hij drie keer op drie jaar tijd de Champions League won."

Daarna onderbrak Andy Gray zijn collega. "Ik ga je een andere naam geven en je mag lachen met mij: Roberto Martinez...", waarna je in de studio een haarspeld kon horen vallen. Keys onderbrak de stilte dan toch. "Ik ga niet met je lachen, ik ben sprakeloos."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties