De Condé over zijn huzarenstukje: "We zaten ver over het bedrag van de grootste uitgaande transfer in België"

De Condé over zijn huzarenstukje: "We zaten ver over het bedrag van de grootste uitgaande transfer in België"
Foto: © photonews

Dimitri De Condé heeft Sander Berge in Genk kunnen houden. En dat was eigenlijk een klein huzarenstuk, want er werd langs alle kanten aan de Noor zijn mouw getrokken. De Condé mag zich dus terecht op de borst kloppen.

De sportief manager moest zelf ook een paar keer zichzelf bedwingen. "Het ging om extreme bedragen voor onze club", geeft hij toe bij TVL Sportcafé. "Hij wordt aanzien als een uitzonderlijk talent. We hebben hem proberen overtuigen met het sportieve project, ook de trainer. Maar dan zie je dat ze allemaal wel wat worden meegezogen in ons verhaal."

Exacte bedragen wou De Condé niet geven, maar hij maakte wel de vergelijking met Anthony Limbombé die voor tien miljoen vertrok. "Wij praten nooit over bedragen, maar als ik zie wat de grootste uitgaande transfer was, zaten we daar ver over."

Maar nu is het de bedoeling om hem tot het eind van het seizoen te houden en niet in januari te zien vertrekken. "Ik heb het meegemaakt met Ndidi, van november maakte die duidelijk dat hij ging vertrekken. Het is belangrijk om de aansluiting met de top te houden in de nationale competitie. Dat was in ons vorig Europees verhaal wel anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties