Lommel geeft status van seizoensrevelatie nog wat extra glans: "Wij zijn niét het kneusje van deze reeks"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lommel
| 0 reacties
Lommel geeft status van seizoensrevelatie nog wat extra glans: "Wij zijn niét het kneusje van deze reeks"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel SK is ook na speeldag 5 nog steeds ongeslagen. Het hield thuis Oud-Heverlee Leuven op een gelijkspel (1-1), al zat er zelfs heel wat meer in voor de Limburgers. Maar zweven zullen coach Tom Van Imschoot en zijn spelers zeker niet doen.

"Van onze vijf wedstrijden was dit de match waarin we het meest dominant waren", vertelde Van Imschoot na de match. "Maar dat resulteert spijtig genoeg niet altijd in een goede uitslag. We verdienden meer dan dit gelijkspel. In de eerste helft kregen we meer dan genoeg kansen. Maar dan staan we één keer niet goed en dan wordt dat afgestraft", baalt de Lommel-coach. 

Het mag duidelijk zijn. Dit Lommel gaat het nog veel ploegen moeilijk maken. "Op vlak van vertrouwen krijg je weer een boost", beseft Van Imschoot. "We zijn niet het kneusje van deze reeks. Hier staat iets stevig neer. Maar als we na twee weken de rekening maken, dan moet je vier punten extra hebben. Hopelijk krijgen we die rekening niet gepresenteerd."

'Voeten op de grond'

Zweven gaan ze in en rond het Souvereinstadion zeker niet doen. "Zo nuchter zijn we wel. We weten van waar we komen en houden onze beide voeten op de grond. Maar we zitten wel in de flow en daar moeten we zo lang mogelijk van profiteren."

Als we dan toch een minpuntje moeten noteren bij de promovendus, is het misschien wel de kleine kern. "Maar vandaag hebben onze vervangers het meer dan behoorlijk gedaan" wuift Van Imschoot dat argument weg. "De tegenstander koos voor 8 nieuwe spelers en een ander systeem. Zelf zijn wij dan natuurlijk meer gewend aan elkaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties