Cools, Dennis en Nakamba ontbreken, Club-coach Ivan Leko legt uit wat er met het drietal aan de hand is
Sander De Graeve
Sander De Graeve en Redactie vanuit Brugge
| 0 reacties

Cools, Dennis en Nakamba ontbreken tegen Lokeren

Cools, Dennis en Nakamba ontbreken, Club-coach Ivan Leko legt uit wat er met het drietal aan de hand is
Foto: © photonews

De Club Brugge-fans hunkeren al naar de Champions League-opener van volgende week dinsdag tegen Borussia Dortmund. Vrijdag wacht eerst nog het competitieduel tegen Sporting Lokeren.

Donderdagmiddag maakte Club-coach Ivan Leko een 20-koppige selectie bekend. (Lees er HIER meer over). Daarbij enkele afwezigen, waaronder Emmanuel Dennis en Dion Cools. De T1 van blauw-zwart ging tijdens zijn persbabbel op enkele thema's in.

Over Cools

"Uit mijn ervaring weet ik dat een wedstrijd na een interland altijd moeilijk is. We moeten bekijken wie er op fysiek en mentaal vlak klaar voor is. Lokeren is nu het belangrijkste, daarom is Dion er niet bij."

"We kijken niet naar namen, wel naar wie er klaar is. Dion speelde twee keer negentig minuten met de Belgische beloften en had een zware reis."

Over Nakamba

"Hopelijk is hij zo snel mogelijk weer wedstrijdfit. De duels tegen Lokeren en Borussia Dortmund komen te vroeg voor hem. Nadien zullen we zien hoe ver hij staat."

Over Dennis

"Dennis is jammer genoeg niet fit. Hij was goed bezig de laatste weken. Hopelijk keert hij dinsdag terug in de selectie. Dit is een kans voor iemand anders."

Diatta dan als vervanger?

"Dat zullen we nog bekijken. Het is voor mij niet belangrijk wie start."

Dennis zat uitstekend in vorm de jongste weken
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties