Reactie Stijn Vreven schiet terug: "Heel veel bullshit geschreven"

Stijn Vreven schiet terug: "Heel veel bullshit geschreven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de matige competitiestart van Beerschot Wilrijk had Stijn Vreven heel wat kritiek over zich heen gekregen. Door zijn opstelling aan te passen gaf hij de pers gelijk. In zijn reactie na de gewonnen wedstrijd in Westerlo haalde de coach echter fel uit.

Wel haalde Vreven opgelucht adem nu Beerschot Wilrijk na de kwalificatie in de beker en een driepunter in de competitie er beter aan toe is. "Dit toont hoe relatief voetbal kan zijn. In een week tijd ga je van een situatie waar er blijkbaar niets goed is aan de club, iedereen slecht is en ikzelf nog het meest, naar supporters die zingen dat we kampioen gaan worden."

Veel leugens

Vreven voelde zich de gebeten hond na de kritiek op zijn veldbezetting. "Er is heel veel bullshit geschreven", windde hij er geen doekjes om. "Ik ben een eerlijke en open trainer. Als je dan ziet dat er pure leugens geschreven worden... Ik heb heel veel leugens gelezen. Beerschot Wilrijk moet daar nog stappen in zetten."

Dat de overwinning op het veld van Westerlo er niet zonder slag of stoot kwam, had hij ook wel gezien. "Het begin was heel slecht, desastreus zelfs. Onze wedstrijd bij Cercle Brugge heeft fel in onze benen gezeten. Dan verwacht je het slechtste. De laatste twintig minuten van de eerste helft waren al beter. In de tweede helft waren we fysiek en voetbaltechnisch de betere en hadden we ook de beste kansen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties