Reactie Preud'homme steekt de loftrompet over jongeling én komt met stevig signaal: "In begin catastrofe, maar met goede mentaliteit groei je soms sneller"

Preud'homme steekt de loftrompet over jongeling én komt met stevig signaal: "In begin catastrofe, maar met goede mentaliteit groei je soms sneller"
Foto: © photonews

Moussa Djenepo was de enige speler die echt boven het maaiveld uitstak in KV Oostende - Standard. Het gevolg van heel hard werken, zoveel is duidelijk.

Moussa Djenepo stond twee keer op de goede plaats en zorgde zo met twee doelpunten voor het verschil in KV Oostende - Standard. "In het begin was het een catastrofe wat betreft de afwerking. De ballen gingen een beetje overal heen", aldus Michel Preud'homme over zijn Malinese goalgetter.

En de coach van Standard ging verder met de loftrompet: "Nu begint hij dat ook te beheersen, we werken er ook dagelijks aan. Hij deed het de voorbije weken perfect, dus ik ben blij met zijn werk en zijn vooruitgang. Ik wilde hem erg graag in mijn kern toen ik hem vorig seizoen bezig zag."

Jammer dat hij geschorst was in de Beker van België

"Het was jammer dat we Djenepo niet hadden in de Beker van België, want hij was geschorst en het is een profiel dat ik graag heb, met snelheid, mentaliteit én kwaliteit. Hij evolueert snel én heeft nog een grote evolutiemarge. Maar als je de goede mentaliteit hebt, dan kan je ook sneller groeien."

"Hopelijk kan hij zo blijven verder doen", pikte Razvan Marin in. De Roemeen lepelde de 0-1 in de loop van Djenepo: "Ik ben superblij voor hem. Hij is nog erg jong en groeit week na week. Als hij op deze manier blijft verbeteren ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties