Reactie Vrancken tevreden na vlotte overwinning: "Nu is de week pas magnifiek"

Dirk Pieters
| 5 reacties
Vrancken tevreden na vlotte overwinning: "Nu is de week pas magnifiek"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Winnen van leider Westerlo, Antwerp uit de Beker van België kegelen en nu vlot Lommel over de knie leggen. Een prachtige week voor KV Mechelen en dan krijg je automatisch een vrolijke coach te zien op de persconferentie na de wedstrijd.

KV Mechelen-coach Wouter Vrancken was een tevreden man na de wedstrijd. "We hebben er een hele leuke week opzitten. Ik zei voor de wedstrijd aan mijn spelers om de week niet leuk te houden, maar ze magnifiek te maken. Je kan wel winnen tegen Westerlo en Antwerp, maar dan moet je het wel afmaken op het veld van Lommel. Dat hebben we gelukkig gedaan", aldus de oefenmeester na de partij.

Union gaf de beste indruk

De coach ziet nu ook dat in het klassement alle ploegen wel heel dicht bij elkaar staan. "Alles staat inderdaad op een zakdoek op dit moment. Het kan voor vele ploegen alle kanten uit. Ik vond dat Union momenteel de beste indruk heeft gemaakt in de competitie tegen ons."

Toch zag de coach ook wat werkpuntjes. "Onze eerste twintig minuten waren niet zo goed. Onze opbouw mag iets sneller op die moment, maar nadien ging het veel beter. We moeten blijven verder werken nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties