Rodrigues op zoek naar beste vorm: "Het was zeker niet mijn beste wedstrijd"
Dirk Pieters
| 7 reacties

Ivo Rodrigues (Antwerp) begon in de basis, maar beseft dat hij beter kan

Rodrigues op zoek naar beste vorm: "Het was zeker niet mijn beste wedstrijd"

Antwerp maakte er zondagavond tegen AA Gent een aangenaam duel van. De oudste club van het land kwam twee keer op achterstand, maar vocht zich telkens weer opnieuw in de wedstrijd. Toch was Ivo Rodrigues niet echt tevreden na de wedstrijd.

De Portugees begon zondagavond in de basis, maar beseft dat hij zelf wel beter kan. "Ik heb gedaan wat de coach aan me vroeg voor de wedstrijd, maar het was zeker niet mijn beste wedstrijd." Momenteel is Rodrigues geen basisspeler in het elftal van Bölöni. Hij speelde enkel in de verloren partij tegen Sint-Truiden 90 minuten. Voor het overige moet hij zich tevreden stellen met wissels of invalbeurten.

In de top zes blijven

"We spelen de laatste weken offensiever, maar zo slikken we natuurlijk ook meer doelpunten. Nu waren het twee goals op hoekschop, dat is natuurlijk wel jammer. Maar de mentaliteit om terug te vechten was er wel. Dat was zeker nodig na de twee vorige nederlagen in de competitie en de Beker van België. We hebben laten zien dat we wel goed kunnen voetballen."

Nu wacht een moeilijke verplaatsing naar Eupen. "Een gelijkspel tegen Gent was niet slecht om in de top zes te blijven, maar nu kunnen we maar best winnen op het veld van Eupen. Als we hoog willen eindigen in de competitie moeten we aanvallend blijven spelen en punten pakken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties