KRC Genk na Europese opdoffer voor lastige verplaatsing: "Opnieuw aanknopen met de zege"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
KRC Genk na Europese opdoffer voor lastige verplaatsing: "Opnieuw aanknopen met de zege"
Foto: © photonews

Voor KRC Genk kwam er donderdag verrassend een einde aan een lange reeks zonder nederlaag. Maar op het kunstgras van het Noorse Sarpsborg kreeg Genk een opdoffer te verwerken.

"Dit is een grote teleurstelling", reageerde doelman Danny Vukovic. "Als je zo lang zonder nederlaag gebleven bent, doet het pijn als het dan toch gebeurt. Spijtig genoeg was het tegen Sarpsborg het geval, dan nog wel in een belangrijke wedstrijd. We dachten dat we voor de zege konden gaan, maar het was van in het begin erg moeilijk."

In de tweede helft gaf Trossard - die later uitviel - de Limburgers snel hoop, maar die werd weggenomen door 2  tegengoals van de thuisploeg. "We kwamen na de pauze nog terug in de match, maar spijtig genoeg was dat niet voldoende. Na die gelijkmaker hadden we moeten doorduwen, maar dan scoorden ze daarna snel."

Nu Gent

Zondag wacht de belangrijke uitmatch op het veld van AA Gent. "We doen het goed in de competitie en dat willen we zo houden. Het is een belangrijke match tegen een sterke tegenstander, maar we willen opnieuw aanknopen met de zege", besluit het Genkse sluitstuk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties