Roef slaat mea culpa (al hoefde dat volgens ons niet): "Ik had beter kunnen doen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Beveren
| 1 reacties
Roef slaat mea culpa (al hoefde dat volgens ons niet): "Ik had beter kunnen doen"

1-1 en vijfde gelijkspel in eigen huis en dus nog niet verloren. Moet je daar tevreden mee zijn, Waasland-Beveren zijnde? Tja, het is wikken en wegen. De ploeg van Yannick Ferrera voetbalt vanuit een verdedigende stelling en wil gewoon punten sprokkelen.

Zes gelijke spelen en één zege op tien matchen. Daarmee heb je dus negen punten en is er een kloof met de laatste in de stand. "Of we daarmee tevreden zijn? Dat moet je eigenlijk per wedstrijd bekijken. Soms verdienden we meer", aldus doelman Davy Roef

"Maar wij zijn Standard of Anderlecht niet. Wij moeten thuis niet alles winnen. We willen wel, maar je weet ook dat het niet gaat lukken. Moeten wij altijd het spel maken? Ja, we krijgen daar kritiek op. We creëren niet genoeg kansen, dat is waar, maar we kunnen achteraan toch ook niet alles opengooien?"

Zelfkritiek

Tegen KV Oostende moest Roef een goal slikken van Canesin, nadat hij een schot van Sakala niet kon klemmen. Al was dat volgens ons niet zijn schuld, maar Roef verbeterde ons. "Ik had beter kunnen doen. Ik had die bal beter kunnen verwerken", vond hij zelf. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties