Reactie Ferrera na vijfde gelijkspel thuis: "Ik onthou het positieve"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Beveren
| 1 reacties
Ferrera na vijfde gelijkspel thuis: "Ik onthou het positieve"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Ferrera staat nog altijd onder druk. Dat zie je aan de trainer. Ook op zijn persconferentie na het vijfde gelijkspel op rij in eigen huis was hij nerveus. "Ik wil vooral het positieve onthouden. Sinds de vorige interlandbreak hebben we (in de competitie) niet meer verloren."

Toch lijkt zijn ploeg te spelen met de bibber op het lijf. Ze spelen vooral om geen goal te incasseren. Pas na de tegengoal begonnen ze te voetballen. En dan zie je toch dat ze kunnen drukken. "Zij waren een uur beter", aldus Ferrera. "Onze kwaliteit van voetbal was toen niet goed. Na de goal zijn we gaan duwen."

Ferrera ziet dat zijn ploeg soms wel kansen zou kunnen creëren, maar... "We nemen dikwijls de verkeerde beslissingen waardoor we net geen kans kunnen creëren. Maar goed, ik wil het positieve onthouden. Thuis hebben we nog niet verloren, we zijn vier matchen op rij ongeslagen..."

Na de internationale break moet Waasland-Beveren naar Club Brugge. "Voor ons is er geen enkele match een cadeau momenteel. Wij moeten top zijn om punten te pakken tegen eender wie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties