Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties

Heel wat Genkies en Rouches in ons Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Het zwaartepunt van de speeldag lag op zondag en zowel Standard als KRC Genk stelden allerminst teleur. Zij leverden dan ook de meeste namen af voor het Team van de Week.

Doel

In een weekend zonder clean sheets is het vaak even zoeken naar een doelman, maar Kenny Steppe deed het in het gelijkspel tegen Moeskroen uitstekend.

Verdediging

Ook verdedigers zijn dan niet dik gezaaid, Wout Faes bevestigde zijn sterk seizoensbegin alvast op bezoek bij Waasland-Beveren, Simen Juklerod doet het al weken uitstekend bij Antwerp en gaf opnieuw twee assists. Cavanda vrat Danjuma met huid en haar op in de topper tussen Standard en Club Brugge.

Middenveld

Op een sterk bezet middenveld vinden we enkel jongens van Standard en KRC Genk terug. Pozuelo en Malinovskyi waren de hele wedstrijd superieur en leverden een parel van een doelpunt af. Carcela en Marin domineerden het middenveld in Luik, de Bruggelingen kwamen er niet aan te pas.

Aanval

Voorin tekende De Belder voor een erg mooi doelpunt in Brugge, maar de beste aanvallers van de week waren die op de vleugel bij KRC Genk. Paintsil en Ndongala vonden elkaar wonderwel en zorgden zo voor twee identieke doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties