Club Brugge komt zelf met initiatief om onschuld te bewijzen: "Geen onregelmatigheden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 86 reacties
Club Brugge komt zelf met initiatief om onschuld te bewijzen: "Geen onregelmatigheden"
Foto: © photonews

Voor Ivan Leko en Club Brugge waren het enkele hectische dagen. De Club-coach wordt niet verdacht van matchfixing en werd ondertussen al vrijgelaten. De landskampioen zelf ondernam ook al stappen.

Club Brugge liet in de officiële berichtgeving al weten dat het helemaal onschuldig is en het vertrouwen in Ivan Leko behoudt. Maar Club ging nog een stapje verder. Het organiseerde op eigen initiatief een doorlichting om de transfers tussen de geviseerde makelaars en de club zelf na te checken. 

"Nadat Club Brugge gisteren al had benadrukt op geen enkele manier en met niemand mee te werken om welke financiële of fiscale constructie dan ook op te zetten, organiseerde Club op eigen initiatief een specifieke doorlichting met betrekking tot de transacties tussen de geviseerde makelaarsvennootschappen en Club Brugge door haar bedrijfsrevisor BDO", staat te lezen op de website van blauw-zwart

'Geen onregelmatigheden'

"Deze controle bevestigde dat er omtrent deze transacties geen onregelmatigheden in de boekhouding van Club Brugge konden worden vastgesteld. Club Brugge blijft vragende partij om mee te werken om volledige duidelijkheid te geven aangaande het onderzoek", klinkt het nog. Club zelf wil er dus alles aan doen om de onschuld aan te tonen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties