Boskamp en Simons laten zich uit over situatie van Leko: "Strijdvaardig, zoals altijd" en "Zijn foto ging de hele wereld rond"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 7 reacties

Timmy Simons zag een strijdvaardige Ivan Leko na hectische dagen

Boskamp en Simons laten zich uit over situatie van Leko: "Strijdvaardig, zoals altijd" en "Zijn foto ging de hele wereld rond"
Foto: © photonews

Ivan Leko stond vrijdagmorgen opnieuw op het oefenveld van Club Brugge. De Kroaat geniet het volste vertrouwen van Club Brugge en de fans van blauw-zwart. Voor de match van de Rode Duivels kwamen assistent-coach Timmy Simons en Johan Boskamp terug op de hele chaos.

Simons is assistent-coach van Leko in het Jan Breydelstadion. Samen met Johan Boskamp analyseert de Vlaams-Brabander de match van de Rode Duivels tegen Zwitserland bij VTM. Al werd er vanzelfsprekend ook over Leko gesproken. 

Simons zag de Club-coach vanmorgen bij de training. "Hoe Ivan reageerde? Strijdvaardig, zoals altijd", aldus Simons. "Als coach toont hij karakter. Het is een heel moeilijke periode voor hem, maar hij probeert er zich goed door te slaan."

Imagoschade

"Het is geen goede zaak voor het Belgisch voetbal, maar het imago van heel wat mensen wordt beschadigd", vertelde Boskamp. "Ivan zijn foto ging de hele wereld rond. Als hij nu onschuldig is, gaan ze de tijd dan terugdraaien? Het is niet alleen erg voor het voetbal, maar ook voor de betrokken personen."

"Ik vind het erg dat alles zomaar op straat wordt gegooid. Maar als ze (de betrokken personen, red.) geflikt hebben, dan mogen ze zitten", zegt Boskamp overtuigd. 

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties