Club Brugge-fans willen uitpakken met straffe actie voor Ivan Leko: "Te vergelijken met die toen Sterchele verongelukte"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 84 reacties
Club Brugge-fans willen uitpakken met straffe actie voor Ivan Leko: "Te vergelijken met die toen Sterchele verongelukte"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Club Brugge willen vrijdagavond tegen Waasland-Beveren coach Ivan Leko een hart onder de riem steken. De Kroaat werd vorige week woensdag opgepakt en moest een nacht in de cel doorbrengen in het kader van het onderzoek rond fraude en matchfixing.

Donderdag werd Leko na zijn verhoor vrijgelaten zonder voorwaarden, maar de affaire zal ongetwijfeld zijn sporen nalaten. Daarom wil de Brugse aanhang zijn steun betuigen.

De bedoeling is om honderden Kroatische vlaggen te laten wapperen in het Jan Breydelstadion en voor vocale steun te zorgen. (Lees er HIER meer over) Maar dat is niet alles.

Wachten op goedkeuring van Club

"Als we de goedkeuring krijgen van Club, vindt er in de spionkop nog een extra actie plaats", zegt Frederik Van Eenoo, voorzitter van The Locals 78, de grootste supportersclub van blauw-zwart. "We kunnen er nog niet veel over vertellen, maar we willen een soort van tifo brengen, een beetje te vergelijken met die toen François Sterchele verongelukte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties