Ferrera trekt met het 'verdachte' Waasland-Beveren naar Club Brugge: "Iedereen traint echt alsof er niets is gebeurd"

Redactie
| 5 reacties
Ferrera trekt met het 'verdachte' Waasland-Beveren naar Club Brugge: "Iedereen traint echt alsof er niets is gebeurd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge versus Waasland-Beveren is vrijdagavond de eerste wedstrijd na het losgebroken voetbalschandaal. Ook de Waaslanders bleven in het onderzoek niet gespaard.

Voorzitter Dirk Huyck en CFO Olivier Swolfs werden in verdenking gesteld van omkoping en criminele organisatie. Ex-speler Olivier Myny bekende dat hij werd benaderd. In Het Nieuwsblad kijk coach Yannick Ferrara na een bewogen week vooruit op de wedstrijd van vrijdagavond.

"Vorige week donderdag, daags na het uitbreken van het schandaal, heeft sportief directeur Danny De Maesschalck ons verzekerd dat er niets aan de hand was, dat de club zich niets te verwijten heeft en het onderzoek respecteert. Waarop wij meteen op het veld hebben afgesproken: we concentreren ons vanaf nu alleen op het sportieve. We zullen daar al onze krachten voor nodig hebben. We hebben het sowieso al niet makkelijk, uiteindelijk hebben we ook nog maar één match gewonnen."

Geen enkele nervositeit

Davy Roef werd als getuige verhoord. De goalie zal gewoon tussen de palen staan. "Eerlijk, ik merk geen enkele nervositeit. Davy traint echt alsof er niets is gebeurd. Zoals de hele spelersgroep trouwens", benadrukt Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties