Mulder richt zich tot Coucke: "Geef miljoenen uit aan klassespelers, vooral in de aanval"
Hermès Van Damme
| 1 reacties

Jan Mulder richt boodschap tot Marc Coucke

Mulder richt zich tot Coucke: "Geef miljoenen uit aan klassespelers, vooral in de aanval"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht heeft er enkele bewogen weken opzitten. De kern van paars-wit blijkt voorlopig niet sterk genoeg om de verwachtingen in te lossen.

Marc Coucke beloofde de Anderlecht-fans al dat er in de winter versterkingen zullen komen. Dat is nodig, vindt ook icoon Jan Mulder. "Anderlecht heeft geen type met de klasse van Pozuelo of Malinovskyi", geeft de oud-aanvaller aan in La LH.

Mulder geniet momenteel vooral van de andere clubs. "Standard tegen Brugge, dat was hoe ik voetbal graag zie", vervolgt de Nederlandse analist. "Van minuut 1 nam Standard Club bij de keel, met Carcela als virtuoos. Het was een ongewone manier van voetballen onder Preud'homme."

"Club had geen tijd om zichzelf te zijn. Wat een spontaniteit van de Rouches. Dat is ook mijn theorie: spelers verliezen hun natuurlijke spel als ze te veel defensieve instructies krijgen."

Aanvallers

Mulder richt zich tot de Anderlecht-top. "Ik heb geen advies te geven aan Marc Coucke, maar toch doe ik het: je moet spelers kopen, en geef deze keer miljoenen uit aan pure klasse, vooral in de aanval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties