Ivan Leko krijgt nieuwe kans om Jan Breydel te bedanken: "Ik wil teruggeven tegen Monaco"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 0 reacties

Ivan Leko wil tegen Monaco teruggeven aan Club Brugge

Ivan Leko krijgt nieuwe kans om Jan Breydel te bedanken: "Ik wil teruggeven tegen Monaco"

Ivan Leko was er zó hard op gebrand om de supporters van Club Brugge met een klinkende zege te bedanken voor alle steun. Vrijdag tegen Waasland-Beveren lukte het nog niet, vanavond wel tegen Monaco?

Ivan Leko kwam nog eens terug op het indrukwekkende eerbetoon bij zijn retour in het Jan Breydelstadion. "Op persoonlijk vlak was het een speciale dag voor mij, één die ik nooit ga vergeten. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden. Speciaal."

"Wat dat betekent naar de wedstrijd tegen Monaco toe? Ik wil teruggeven", bevestigde de coach. "Dit is niet gewoon mijn job, dit is mijn familie. Hiervoor gaf ik al alles, maar vanaf nu ga ik dat nóg harder doen. In dat opzicht kan de wedstrijd van morgen wel belangrijk zijn."

Geen zorgen bij spelers

Stefano Denswil, die mee de pers toesprak, wou niet veel kwijt over die zware periode. "Tja, de voorbije dagen is er heel wat gebeurd. Iedereen heeft het nieuws wel kunnen lezen en dus wil ik er ook niet te veel over kwijt. Het grootste probleem voor ons was dat de trainer hier enkele dagen niet was, dat is het enige."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties