Het verschil tussen Thorup en Vanderhaeghe: "Nu weten we tenminste wat we moeten doen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 8 reacties
Het verschil tussen Thorup en Vanderhaeghe: "Nu weten we tenminste wat we moeten doen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De hand van Jess Thorup was al lichtjes te zien in de partij tegen KV Oostende. Hij zette hoger druk en bracht Andrijasevic aan de aftrap, die geeft aan dat er achter de schermen veel meer veranderde.

Eerlijk gezegd komt ex-coach Vanderhaeghe er niet goed uit. "We weten beter wat we moeten doen en waar we moeten staan. We doen veel dingen beter", aldus Andrijasevic. "Thorup praat meer met de spelers en iedereen weet waaraan hij moet werken. Hij zegt waar het op staat."

Blijkbaar had de Kroaat die klik met Vanderhaeghe niet. "Natuurlijk ben ik gelukkiger nu. Ik voel meer vertrouwen dan bij de vorige coach. Ik speelde ook een paar matchen in de basis onder Vanderhaeghe, maar dat was anders. Ik speelde vier, vijf matchen niet, dan stond ik plots in de basis en daarna weer niets."

Ik wist niet waarom ik na een goeie prestatie de volgende wedstrijd niet speelde

Het zorgde voor onzekerheid. "Dat zorgde voor heel wat druk. Ik wist niet waarom ik de volgende wedstrijd niet speelde. Zelfs wanneer ik dacht dat ik goed speelde, viel ik er daarna opnieuw naast. Ik had meer druk, nu kan ik bevrijd spelen." Misschien kan Andrijasevic nu wel zijn prijskaartje waarmaken.

"Of dit een nieuwe start voor mij is? Ik hoop het, voor mij was het met de vorige coach vooral met  ups en downs, maar nu voel ik meer vertrouwen. Ik heb het gevoel dat ik meer gemotiveerd ben onder de nieuwe coach." Nochtans wordt dat motiveren tot de sterke punten van Vanderhaeghe gerekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties