"Jullie laten niet los, wij ook niet": hoofdsponsor KV Mechelen komt met prachtige geste voor supporters Malinwa

"Jullie laten niet los, wij ook niet": hoofdsponsor KV Mechelen komt met prachtige geste voor supporters Malinwa

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

De fans van KV Mechelen maakten heel wat indruk afgelopen weekend tegen Beerschot-Wilrijk in de kraker van 1B. Met meer dan 15.000 waren ze en dat heeft de club aan het denken gezet.

Telenet is een van de hoofdsponsors van KV Mechelen, het stadion Achter de Kazerne staat zelfs in de achtertuin van de hoofdkantoren van Telenet. 

Play Sports

Toch waren de wedstrijden van Malinwa dit seizoen niet meer te zien op Play Sports, aangezien 1B normaal gezien exclusief is voor Proximus TV.

Dat leidde deze zomer tot gekke taferelen, toen toch verschillende tientallen supporters van Mechelen hun abonnement op Play Sports opzegden.

Maar met het einde van de eerste periode in 1B op komst én daarbij ook onder meer de uitmatch in Tubeke, komt Telenet met een serieuze geste. Alle wedstrijden zullen dus ook te zien zijn op Play Sports.

"Afgelopen weekend was memorabel. Het was het moment waar jullie als supporters in hart en nieren lieten zien wat supporteren écht betekent. Het niet los laten. Het steunen door dik en dun. Jullie laten niet los. Wij ook niet", klinkt het bij de Maneblussers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties