Match tussen OH Leuven en SK Lommel dan toch uitgesteld: nieuwe datum bekend

Match tussen OH Leuven en SK Lommel dan toch uitgesteld: nieuwe datum bekend

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven had - begrijpelijk na het overlijden van hun eigenaar - weinig zin om morgen het duel tegen Lommel SK af te werken. Beide clubs waren er ook uit om die match uit te stellen. Union leek roet in het eten te gooien, maar nu is er toch een nieuwe datum.

De wedstrijd wordt op 4 december nu afgewerkt, heeft men beslist. Het is dus goed mogelijk dat men tot dan moet wachten om de eerste periodekampioen te kennen, want Lommel zit nog steeds in de race.

OHL en Lommel wilden begin december de wedstrijd afwerken, maar Union stak daar eerst een stokje voor. De Brusselaars wilden niet tot dan wachten om de periodekampioen te kennen. De KBVB wou het duel dan volgende week dinsdag of woensdag laten spelen, maar daar was Lommel het niet mee eens omdat ze vrijdag al opnieuw spelen. 

"Wij waren akkoord met het eerste voorstel tot uitstel, maar niet met het tweede", zegt Greet Vanbrabant, financieel directeur bij Lommel, aan Belga. "Voorlopig zal het duel dus morgen afgewerkt worden, al is dat ook nog niet zeker. Er zal in de loop van de dag nog onderhandeld worden om tot een compromis te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties