Antwerp-spits Mbokani liet opnieuw zijn klasse zien tegen Standard: "Dat gefluit? Ik ben het hier intussen gewoon"

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 1 reacties
Antwerp-spits Mbokani liet opnieuw zijn klasse zien tegen Standard: "Dat gefluit? Ik ben het hier intussen gewoon"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp ging zondag met de volle buit aan de haal op Sclessin. Dieumerci Mbokani speelde misschien wel zijn sterkste wedstrijd in het shirt van de Great Old.

Hoewel hij veelvuldig werd uitgefloten door de Standard-fans, speelde Mbokani een beresterke partij. Nagenoeg elke baltoets lukte. De Congolees was een gesel voor het duo Luyindama - Laifis.

"De overwinning van het team is het belangrijkste. Ik ben nog geen 100 procent, maar het werk op training begint te lonen. De penalty? Ik voelde een duw in de rug, het was een fout", vond Mbokani na afloop.

"Het is een beetje zoals bij het vroegere Standard"

In tegenstelling tot Bolat en Van Damme werd Mbokani vanwege zijn Anderlecht-verleden niet hartelijk begroet. "Ach, het is niet de eerste keer hier. Dat veranderde niets voor mij", lachte de gewezen aanvaller van paars-wit.

Mbokani vindt stilaan zijn draai bij Antwerp. "Het is een beetje zoals bij het vroegere Standard. Ik ken stilaan iedereen, dat maakt het voor mij gemakkelijker. We mikken op een kwalificatie voor play-off 1, maar we blijven voorlopig achterom kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties