Pechvogel Westerlo brandt nog van ambitie: "Thuis moet je tegen topploegen kunnen winnen"

Maxime Biset hoopt op thuiszeges tegen toppers in de toekomst

Pechvogel Westerlo brandt nog van ambitie: "Thuis moet je tegen topploegen kunnen winnen"
Foto: © photonews

Door de nederlaag tegen KV Mechelen ziet Westerlo Lommel naast zich komen in de stand. Wie nogal een ongelukkige indruk maakte, was Maxime Biset. Door zijn eigen doelpunt lag de match al snel in een beslissende plooi. Dat wil niet zeggen dat de verdediger de hoop op een mooie eindklassering opgeeft.

Dat duels tegen teams als Mechelen niet de cruciale matchen zijn voor Westerlo, wilde Biset niet horen. "Als we playoff 2 willen spelen, zullen we toch ook punten moeten sprokkelen. Als je dat ambieert, moet je zeker thuis punten pakken. Die kans onbenut laten... Thuis moet je tegen de topploegen kunnen winnen."

Dat kan misschien wel tegen andere ploegen bovenin, maar KV Mechelen lijkt momenteel te hoog gegrepen. "Ze winnen zeven keer op rij, vaak met 3-0 en houden telkens ook de nul. Er is weinig tegen in te brengen", geeft de ex-speler van Malinwa toe.

De kracht van KV Mechelen is dat het één familie is

Ook 'Operatie Propere Handen' lijkt weinig invloed te hebben op het spelpeil van de fiere leider in eerste klasse B. "Ze hebben dan nog die extrasportieve problemen. De kracht van KV Mechelen is altijd geweest dat het één grote familie is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties