Invallers deden het voor STVV: "Laten zien aan de coach"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Alexis De Sart en Elton Acolatse doen match voor STVV kantelen tegen Zulte Waregem

Invallers deden het voor STVV: "Laten zien aan de coach"
Foto: © photonews

STVV ging na een glorieuze tweede helft op en over Zulte Waregem. Het mocht daar zijn invallers voor danken. Elton Acolatse scoorde het winnende doelpunt, Alexis De Sart was dé regulator op het middenveld in de tweede helft.

"Ja, mijn goal deed deugd", kon Acolatse zijn blijdschap niet onder stoelen of banken steken. "We toonden in de tweede helft meer grinta dan in de eerste. Wat de coach tijdens de rust zei? Dat weet ik niet, ik was er niet bij."

Kantelpunt

"Maar de eerste helft was het te weinig van ons. Dat ik op de bank moest beginnen? Dat is de keuze van de coach. Dan kan je enkel hard werken en bij je invalbeurt laten zien dat je wil spelen. Dat heb ik gedaan, nu is het opnieuw zaak de hele week verder te werken."

Ook Alexis De Sart had meer dan een deel in de revival van STVV. De coach had hem vermoeid genoemd en daardoor op de bank gezet: "Ik moe? Misschien een beetje. Ik wilde met mijn invalbeurt ervoor zorgen dat we de drie punten in de wacht zouden slepen en ik ben er vol voor gegaan in die tweede helft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties