Reactie Kylian Hazard voelt zich steeds beter in zijn sas: "Heb de trainer op de man af gevraagd waarom ik niet speelde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 5 reacties
Kylian Hazard voelt zich steeds beter in zijn sas: "Heb de trainer op de man af gevraagd waarom ik niet speelde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kylian Hazard toonde tegen Waasland-Beveren opnieuw heel wat werklust. Offensief veel potten breken lukte niet, maar hij stond toch goedgeluimd de pers te woord, voor het eerst.

Hazard kreeg in het begin van het seizoen niet veel kansen, maar de laatste weken staat hij vast in de basis. "Ik krijg meer en meer minuten, daarin probeer ik het beste van mezelf te geven en te tonen aan de coach dat hij op me kan rekenen. Dat ik zowat overal naartoe loop? Ik had inderdaad krampen na de match", lachte de tweede jongste van de broertjes Hazard.

De declic kwam er na een gesprek met coach Guyot. "Ik heb hem op de man af gevraagd wat ik moest doen om te mogen spelen en hij heeft daar eerlijk op geantwoord. Uiteraard heb ik de eerste stap genomen, dat moet je doen als speler, je moet niet verwachten dat de coach die stap zal nemen. Nu wil ik vooral het vertrouwen aan hem terugbetalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties