Losada tipt favoriet voor return titanenduel in de Copa Libertadores: "Ze staan als ploeg verder"

Clint Vens
| 0 reacties
Losada tipt favoriet voor return titanenduel in de Copa Libertadores: "Ze staan als ploeg verder"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag staat de return van de absolute kraker tussen River Plate en Boca Juniors op het menu. Deel 1 van de titanenstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel en dus ligt alles nog open voor de terugwedstrijd. Huisanalist Hernan Losada geeft er als fiere Argentijn zijn ongezouten mening over.

'La Bombonera', de thuishaven van de Boca Juniors, puilde uit voor de laatste training van de Argentijnse topclub op eigen bodem voor het cruciale treffen tegen River Plate. Maar liefst 35 000 supporters tekenden present, een recordopkomst.

Meer dan een finale

"Dat zegt genoeg over de belangrijkheid van de wedstrijd. Dit is veel meer dan een finale. Verliezen in de finale tegen de aartsrivaal zal altijd blijven hangen", zegt Losada aan onze redactie. 

Losada was aandachtig toeschouwer in de heenwedstrijd (2-2) tussen de twee Argentijnse zwaargewichten. Hij ziet één ploeg als lichte favoriet voor de return: "Ik geef River de beste kans om met de beker aan de haal te gaan. Boca heeft individueel meer kwaliteit, maar River staat als ploeg verder en heeft het thuisvoordeel."

Kijk LIVE

Goed nieuws, want via Betfirst kan u dit duel twee keer helemaal LIVE en GRATIS bekijken.

De Copa Libertadores-finale is exclusief live te volgen via betFIRST! betFIRST TV is gratis voor alle leden die een account bezitten en ze hoeven geen enkele minuut van deze twee topwedstrijden te missen. Belangrijk detail: de Copa Libertadores is nergens in België op televisie te volgen, enkel bij betFIRST dus!

Freebet

Via ons kan u bovendien ook een gratis bonus claimen. Elke euro die je bijschrijft op je nieuwe account, wordt tot 200 euro verdubbeld. Een unieke kans dus! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties