Reactie Vanhaezebrouck zag Anderlecht opnieuw in eigen voet schieten: "De story van het jaar"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 58 reacties
Vanhaezebrouck zag Anderlecht opnieuw in eigen voet schieten: "De story van het jaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht leed op het veld van Sint-Truiden zijn vierde competitienederlaag. De Brusselaars klommen vroeg in de tweede helft nochtans op voorsprong, maar konden die gunstige uitgangspositie niet vasthouden.

"Het schieten in eigen voet is de story van het jaar", vatte Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck de match van zijn ploeg samen. "Tegen AA Gent en Waasland-Beveren deden we dat niet. Vandaag was het weer van dat."

Na een moeilijke start en 1-0-achterstand namen de Brusselaars het commando over. Ivan Santini deed op Stayen de touwen twee keer trillen. Toch gaf paars-wit nog drie goals weg.

Goed voetbal onthouden

"De 2-2 was een kopie van de tegentreffer die we in Genk slikten. Ook de 3-2 was een gevolg van een individuele fout", ging Vanhaezebrouck verder. "Dit overkwam ons in de competitie en in Europa, waar we uitgeschakeld zijn, al veel te vaak."

"We kunnen er moeilijk op werken, omdat het altijd iemand anders is die in de fout gaat. Maar ik onthou het positieve. Het voetbal dat we hier vandaag brachten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties